A félreértések elkerülése végett: ez egy keserű cinizmussal átitatott írás, egy képzeletbeli szórólap a háborús övezetekben élőknek. Alapját a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal hivatalos weboldala képezi. 

bevandorlo.jpg

 

Meneküljön ön is Magyarországra!

1.) A tenger felől simán megközelíthető Szerbia, a szerb-magyar határ gyakorlatilag őrizetlen. 10 kilométerre jut EGY járőrpár. Biztos és kockázatmentes bejutás az Európai Unió schengeni övezetébe!

2.) Szállás-ellátás az első perctől fogva! Szállodáink az ország nagyvárosaiban vagy azok közelében, csendes környezetben, dúsan termő kertek közelében helyezkednek el. Vegetariánus? Muszlim? Kóser? Nem gond, itt minden vallási előírás szerint képesek főzni, a napi három étkezés garantált! Ha nem megfelelő, munkatársainknál és jogvédőinknél panaszt tehet!*

3.) Papírok nélkül érkezett? Sebaj! Kezdjen új életet Európában! Ha Ön arabos külsejű, tanulja meg: Afganisztánban nincs vasúti közlekedés és a folyót is Kabulnak hívják. Ha Ön afrikai külsejű, magolja be: Libériából jött, Monroviában a tengerparton van a belváros, vasútállomás pedig nincsen. Ebből tudni fogják, hogy Ön nem hazudik, nem bűnöző. Már meg is kapta a magyar okmányait. Arra ügyeljen, hogy születési dátumnak akármelyik év január 1-et adja meg!

4.) Ön betegséget hordoz? Nem gond! A regisztráció során csak a testsúlyát ellenőrzik, ha később bejelenti, hogy beteg, magyar orvosok vizsgálják-gyógyítják, mindezt két éven keresztül ingyen! A csomag értéke 165.000,- Ft (súlyosabb betegség esetén ennek a többszöröse is lehet!)*

5.) Választójog! Szavazhat polgármesterre, önkormányzati képviselőre, kezdeményezhet helyi népszavazást! Unja a helyi parasztokat? Szavazzon menekült polgármester-jelöltre! Sok a gond a befogadókkal? Kezdeményezzen népszavazást, hátha bezárják őket!

6.) Megvannak a magyar papírjai? Honfitársai között élhet 2 x hat hónapon keresztül! (további hosszabbításra van lehetőség, de ez nem az alapcsomag része.*) Ez idő alatt napi 3x étkezés (ld. fentebb), szállás 2-3 ágyas szobákban, fűtés-világítás-folyó víz, tisztálkodószerek és ruházat, mindez ingyen. Költőpénz és utazási kedvezmények! A csomag összértéke havi 150.000 forint (=500 euró), így egy év alatt ön 6.000 eurót takarít meg. Ennyit az embercsempészeknek sem fizetett, ugye? 

 7.) Nem tud írni-olvasni? Csak hozzon számlát egy magyar iskolából és már meg is kapja az ellenértékét! Kevés? Kérvényezzen beiskolázási segélyt a könyvekre, tanszerekre, ruházatra! Bónusz csomag szorgalmasaknak: ingyenes nyelvtanfolyam (520óra) a középfokú nyelvvizsgáig! A bónusz-csomag értéke fél millió forint!

8.) Lejárt az egy év a szállodában? 4x hat hónapos lakhatási támogatás várja! Hazamenne? Vagy máshová? A repülőjegyét is fizetjük! (Reméljük, hamarosan újra vendégül láthatjuk! Ehhez csak másik nevet kell mondania a recepción.)

9.) Itt maradna? Kamatmentes kölcsönnel várjuk, hogy lakást-házat vásároljon szerettei körében! Munkaviszony csak az őslakosoknak kell ehhez, akiket ki is lakoltatnak, ha nem törlesztenek. Ha Ön szerettei körében választ lakást, úgyis olcsóbban jut hozzá, mert a befogadók menekülnek a környékről, Önt kilakoltatni meg úgysem merik, erről jogvédőink gondoskodnak. 

* Reméljük felkeltettük érdeklődését. További kérdéseivel és egyéni kedvezmények igénybevétele esetén keresse szociális munkását vagy BÁH-tanácsadóját. 

NE FELEDJE: MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://bevandorlas.blog.hu/api/trackback/id/tr175390577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Žďárský 2013.07.08. 13:45:15

Létező probléma felvetése végtelen sok csúsztatással. Kár érte, lehetett volna erről értelmesen is írni.
süti beállítások módosítása