A Magyarországra illegális bevándorlóként érkezők többnyire Pakisztánból, Afganisztánból, Fekete-Afrikából származnak. Ezekben az országokban a mai napig társadalmilag elfogadott szokás a 8-9 éves kislányok férjhez adása

Dia2.JPGforrás: www.tooyoungtowed.org

 

divat a gyerekkorban való szülés:

Dia3.JPGforrás: www.tooyoungtowed.org

ahol a sharia (iszlám vallásjog) alapján történő ítélkezés bírósági tárgyalás nélkül:

Fotó csak erős idegzetűeknek!!! katt IDE

Ezekben az országokban a nők nem járhatnak iskolába, nem tanulhatnak írni-olvasni sem (a magasabb tudományokról nem is beszélve). Érthető, hogy a lányok-asszonyok-gyerekek menekülnek. 

De hogy viszonyul a magyar lányokhoz egy ilyen országból származó egyedülálló FÉRFI? Vajon érdekli egy nő véleménye? Tudatában van, hogy itt a nőknek is szabad akarata van? Hogy bármiféle kapcsolat - kezdve a beszélgetéssel - is csak közös megegyezés alapján lehetséges? 

Vajon egy nyílt szállásról csoportosan kiszabaduló férfiak jelentenek veszélyt a környezetükben élő befogadó lakosság nőtagjaira?!

A bejegyzés trackback címe:

https://bevandorlas.blog.hu/api/trackback/id/tr725376661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása