IMG_1198.JPG

Tisztelt Miniszterelnök Úr!


Értékeljük igyekezetét, mellyel az EU iránymutatásaival és szabályozóival szembemenve, a nemzetközi sajtó és multinacionális cégek rosszallását kivívva is keresztül vitte a rezsicsökkentést, a banki különadót vagy a telekom-cégek különadóját. 

Tisztelettel arra kérem Önt, hogy legyen kedves ugyanezt a karakán mentalitást folytatva Hazánk BEVÁNDORLÓKKAL SZEMBENI politikáját is a Magyar Lakosság érdekeit messzemenően figyelembe véve képviselni, szükség esetén az EU iránymutatásaitól eltérni. 

Tarthatatlan helyzet, hogy egy EU-irányelvnek (előírásnak?) meghajolva Magyarország Kormánya az Ön vezetésével és a Belügyminiszter Úr aktív közreműködésével városokat (Debrecen), vagy önmagukat megvédeni képtelen falvak (Vámosszabadi) TELJES LAKOSSÁGÁT hajszolja kilátástalan helyzetbe, teszi tönkre az eddig idill-közelinek tartott életeket. 

Mint Magyarország adófizető állampolgára (és tisztelettel, de: az Ön munkaadója!) felszólítom Önt és az Ön által vezetett kormányt, hogy vizsgálja fel a tegnapi kormányülésen a Vámosszabadira tervezett 9.sz. befogadótábor létesítésére vonatkozó döntésüket! Kérjük, hogy az érintett hatóságok együttműködve vizsgálják meg a tervezett létesítmény várható hatásait (közlekedés, közegészségügy, oktatásügy, közbiztonság, gazdaságfejlődés, lakosság véleménye, stb., ahogy azt egy pl. hulladéklerakó tervezésekor is tennék), majd hozzanak megalapozott döntést az ügyben. Természetesen elvárjuk, hogy a megalapozott döntés meghozataláig a 9.sz. tábor megnyitását a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal FELFÜGGESSZE.

Segítő közreműködését előre is köszönjük.

Az állampolgárok

A bejegyzés trackback címe:

https://bevandorlas.blog.hu/api/trackback/id/tr805375664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása