Drága főbelügyérünk nem átallott az 56-os magyarokat egy kalap alá venni a most ide tóduló csőcselékkel.(utolsó bekezdés a csatolmányban). 

Csak hogy tisztán lássunk az ügyben:

1947-ig Magyarország és Ausztria egy gazdasági-kulturális-történelmi-vallási egységet képezett. A két nyelv ellenére ugyanazokat az értékeket vallotta, ugyanazokat a szakmákat gyakorolta, ugyanabban az istenben hitt a Lajtától keletre és nyugatra élő lakosság. 

1947-ben a Magyar Kommunista Párt választási csalás útján, az akkori belügyminiszter hathatós segítségével magához ragadta a hatalmat, majd elkezdődött az eszement kommunista rémuralom és ámokfutás: kitelepítések, kuláklisták, az értelmiség ellehetetlenítése, padlássöprések, államosítások, a magántulajdon elpusztítása. 1956-ban a lábával szavazó lakosság ez elől az őrület elől menekülve lépte át az osztrák-magyar határt. A távozók többsége a kommunista világképből kiszoruló "értelmiségi" (mérnök, tanár, orvos, nyelveket beszélő szakember), vagy "tőkés" (korábbi iparos, gyártulajdonos), vagy "kulák" (sikeres mezőgazdaságot üzemeltető nagygazda) volt. 

Ezeket az embereket Bécs mellett gyűjtőtáborokban tartották fogva, míg tovább léphettek a béke és a boldogulás irányába. Később sokuk saját erejéből és tehetségének köszönhetően újra sikeres lett, Nobel-díjas tudósok, Oscar-díjas művészek, sikeres nagyvállalkozók mutathatnak fel magyar gyökereket. 

A jelenlegi menekültáradat Afganisztánból, Pakisztánból, fekete-Afrikából származik. Ezekben az országokban a lakosság több, mint a fele írástudatlan, a születő gyermekek nagy része sehol nincs nyilvántartva. Nincs neve, nincs családja, nincs születési dátuma, nincs okmánya, ami igazolná, hogy létezik. 

Ezekben az országokban nők nem tanulhatnak, nők nem dolgozhatnak, nők nem vezethetnek autót, nők nem élhetnek önálló életet. A nőknek ott nincsenek jogaik, beszélő rabszolgák a saját társadalmukban. A saját családjuk öli meg őket, ha táncolnak az esőben. A gyermekek ugyanígy értéktelen tárgyak, saját jogaik, saját akaratuk nincsen. Mind a nők, mind a gyerekek azt teszik, amit a "férfi" akar, különben az életüket kockáztatják. 

Ezekben a "más kultúrákban" a sária képezi a "jogrend" alapját. A nő véleménye, tanúskodása nem számít. Egy nőnek négy férfi tanút kell hoznia, ha bizonyítani akarja, hogy megerőszakolták. Ha nem sikerül neki, akkor ő esett paráznaság vétségébe, aminek a büntetése a megkövezés: derékig beássák a földbe, majd addig dobálják ökölnyi kövekkel, míg belehal. 

Ezekben az országokban az utóbbi 3000 évben csak annyival jutottak előbbre, hogy most már kalasnyikovval ritkítják egymást, nem kőbunkóval. Ezekben az országokban egy tüntetésen a tüntető tömeg erőszakolja meg a nőket, a két fél nem kiabál egymásra, hanem háztetőkről dobálja le egymást, majd az utca porában rugdossa halálra a "politikai ellenfelét". Nem képletesen, hanem szó szerint. 

Ezekben az országokban nincsen jog, nincsen magántulajdon, nincsenek szakmák. Az onnét áradó tömeg írástudatlan, semmilyen idegen nyelvet nem beszél, semmihez nem ért. Ezek a menekültek a világ egyetlen táján sem képesek integrációra, ez nem is céljuk. Mindenhol létrehozzák a saját zárt közösségüket, életterükből kiszorítva a befogadó lakosságot. Azután elkezdik ölni a helyieket, rájuk kényszerítve a saját "értékrendjüket". 

Tisztelt Pintér Úr!

Valóban úgy gondolja, hogy az 56-os magyarjainkat egy kalap alá veheti ezekkel a tisztán gazdasági menekültekkel, akik kizárólag a Nyugat - számukra kimondottan bőkezű - szociális ellátórendszereit megcélozva özönlenek Európába?

Minden magyar állampolgárra nézve sértő a kijelentése! Arcpirító a hozzáállás, hogy azok az emberek, akiket Ön képviselni hivatott, azok az Ön szemében kevesebbet érnek, mint az a tömeg, amelyik egyre jobban kihasználja a Nyugati civilizáció liberális balek hozzáállását. 

A bejegyzés trackback címe:

https://bevandorlas.blog.hu/api/trackback/id/tr725397559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása