"Az egyiptomi Alexandriában Murszi-hívek egy csoportja felkergetett pár tinédzser tüntetőt egy ház tetejére, majd lelökték őket egy magaslatról, és az egyiküket agyon is verték - számol be a Daily Mail. A felvételeken az is látszik, hogy az egyik lincselő al-Kaida-zászlót lobogtatott." (forrás 18+ videóval: Index.hu )

zuhan.JPG

Miért érdekes mindez? Mert ezek a jótét lelkek, akik tizenéves gyerekeket dobálnak le a háztetőkről, majd különösebb lelkiismeret-furdalás nélkül halálra is rugdalják őket - napokon belül jelentkezhetnek a magyar Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalnál, politikai menedékjogért folyamodva, mert ugye ők - ártatlan báránykák - az egyiptomi zavargások elől menekülnek. Papírjaik nincsenek, ujjlenyomatuk ugyanúgy nincsen az európai bűnügyi nyilvántartásokban, mint azoknak az állatoknak, akik fényes nappal erőszakolták meg a holland újságírót a Tahrir téren.

Kell ez Vámosszabadira? Kell ez Bicskére? Kell ez Balassagyarmatra? Kell ez Debrecenbe? KELL EZ MAGYARORSZÁGRA?!?!?

A bejegyzés trackback címe:

https://bevandorlas.blog.hu/api/trackback/id/tr975397391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása