Rühellem azokat az állatokat, akik egy országot hagytak, hagynak ilyenné lenni és sajnálom azokat, akiknek csak az az élet jut, mint az ott szenvedőknek.

De nem lehet egy ország teljes lakosságát elmenekíteni, pláne nem saját maga elől! Rövid távra befogadhatjuk őket, de a végső megoldás csak az lehet, hogy rendbe teszik a saját országukat. Az európai országok által fizetett segélyek, támogatások nem oldják meg a problémát.

Nézzétek meg a filmet, aztán némi harákolás után köpjünk egy nagyot a világpolitika vezetőinek arcába, amiért a szőnyeg alá söprik a problémát, amiért európai nagyvárosokban segélyezik a bevándorlókat - tönkretéve ezzel a befogadó ország életét is - ahelyett, hogy az ilyen Afganisztán-féle országokban teremtenének rendet...

A bejegyzés trackback címe:

https://bevandorlas.blog.hu/api/trackback/id/tr555427369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása